Chovatelská zařízení Texas Connection

Chovatelská zařízení Texas Connection

Pro každého chovatele koní, skotu a ovcí je zajištění vhodných přístřešků a chovatelského zařízení velmi důležité. V našem e-shopu si můžete objednat chovatelská zařízení Texas Connection, které jsou kvalitní, jednoduchá a bze zbytečných složitostí. Chovatelská zařízení Texas Connection můžete využívat na pastvinách, na farmě nebo ve stáji.

Chovatelská zařízení Texas Connection - pastevní přístřešky

Pro každodenní ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami nabízíme široký výběr přístřešků pro koně a skot. Tyto pastevní přístřešky jsou vyrobeny s ohledem na potřeby zvířat a poskytují jim dostatek stínění a ochrany před deštěm či větrem.

 

Pastevní přístřešek pro koně a skot 6 x 6 m

Chovatelská zařízení Texas Connection - stáje a stany pro koně

Pro chov koní nabízíme kvalitní boxy pro koně a stany pro koně, které jsou vhodné jak pro trvalé ustájení, tak i pro přechodné použití během výstav a závodů. Naše chovatelská zařízení Texas Connection pro chov koní jsou vyrobeny s důrazem na bezpečnost, pohodlí a dlouhou životnost.

Stáj pro koně s 20 boxy, rozměr stáje 16 x 16 m

Chovatelská zařízení Texas Connection - kruhové jízdárny

Pro výcvik koní nabízíme kruhové jízdárny, které poskytují dostatek prostoru pro pohyb a trénink. Tyto kruhové jízdárny jsou vyrobeny tak, aby minimalizovaly riziko zranění a umožnily efektivní práci s koněm.

Kruhová jízdárna pro koně, průměr 18 m

Chovatelská zařízení Texas Connection - ohradní panely

Pro ohraničení pastvin, pro vytvoření manipulačních uliček nebo pro zhotovení mobilních boxů pro chov koní a skotu dodáváme ohradní panely různých velikostí. Ohradní panely jsou vyrobeny z odolných materiálů, které odolávají nárokům venkovního prostředí a chovu.

Ohradní panely pro koně a skot

Chovatelská zařízení Texas Connection - zakázková výroba

Chovatelská zařízení Texas Connection vyrábíme také na zakázku dle požadavku zákazníka. Bez ohledu na velikost, specifické požadavky nebo technické nároky, jsme připraveni provést výrobu chovatelského zařízení pro stáje, pastviny, manipulaci apod. Chovatelská zařízení Texas Connection vyrábíme pro chov koní, skotu a ovcí.

Zakázková výroba boxů pro koně

Chovatelská zařízení Texas Connection - bezpečnost a kvalita

Při výrobě a dodávce našeho chovatelského zařízení klade naše firma nejvyšší důraz na bezpečnost a kvalitu. Všechny naše produkty jsou vyráběny z pevných a odolných materiálu. Naše produkty jsou kvalitní, bezpečné a jednoduché bez složitých zbytečností.

Krmelce pro koně a skot

Poradenství

Naše firma nenabízí pouze produkty, ale také komplexní služby včetně odborného poradenství. Naši zaměstnanci jsou připraveni poskytnout zákazníkům informace a rady týkající se výběru, montáže a údržby chovatelského zařízení.

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zaáření pro koně. Pokud preferujete kvalitní kruhové jízdárny pro koně, v Texas Connection vyrábíme kruhové jízdárny dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně jízdárny? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.