Z jakého materiálu jsou naše psí boudy?

Z jakého materiálu jsou naše psí boudy?

Materiály našich psích boud

V TexasConnection věříme, že každá psí bouda by měla poskytovat maximální komfort a bezpečí pro vašeho čtyřnohého přítele. Proto jsme pečlivě vybírali materiály, které zajišťují nejen dlouhou životnost a odolnost našich boud, ale také pohodlí a ochranu pro vaše psy. Zde je podrobný přehled materiálů, které používáme při výrobě našich psích boud:

Stěny

Palubky tloušťka 19 mm: Naše stěny jsou vyrobeny z kvalitních palubek s tloušťkou 19 mm. Tento materiál poskytuje pevnost a stabilitu, která je nezbytná pro ochranu psa před vnějšími vlivy.

Polystyren síla 30 mm: Pro lepší izolaci jsou stěny vybaveny polystyrenem o síle 30 mm. Tento materiál zajišťuje, že bouda udrží stabilní teplotu uvnitř, což je zvláště důležité během extrémních teplotních podmínek.

Vnitřní hladká deska soolit tloušťka 3 mm: Vnitřní část stěn je pokryta hladkou deskou soolit s tloušťkou 3 mm. Tato vrstva poskytuje snadno čistitelný povrch, který zajišťuje hygienu a komfort pro vašeho psa.

Celková síla stěn: Kombinace všech vrstev činí celkovou tloušťku stěn 52 mm, což zajišťuje vynikající izolaci a pevnost boudy.

Střecha a podlaha

Izolace ve střeše a podlaze: Abychom zajistili maximální komfort, používáme izolaci i ve střeše a podlaze. To zaručuje, že bouda bude chráněna proti chladu i horku, čímž se vytváří příjemné prostředí pro vašeho psa po celý rok.

Rám

Pevný pozinkovaný rám: Rám našich boud je vyroben z pevného pozinkovaného materiálu. Tento rám poskytuje vynikající stabilitu a odolnost vůči korozi, což zajišťuje dlouhou životnost boudy.

Odolnost vůči okusu

Chráněn proti okusu od psa: Naše boudy jsou navrženy tak, aby byly odolné vůči okusování. To zajišťuje, že bouda zůstane v dobrém stavu i při intenzivním používání a zabraňuje tomu, aby váš pes poškodil konstrukci.

Odjímatelná střecha

Pro snadnou údržbu vnitřního prostoru: Střecha našich boud je odjímatelná, což výrazně usnadňuje údržbu a čištění vnitřního prostoru. Tento designový prvek zajišťuje, že můžete snadno udržovat boudu čistou a hygienickou.

Krytina střechy

Pozinkovaný plech: Střecha je pokryta pozinkovaným plechem, který poskytuje vynikající ochranu před deštěm, sněhem a dalšími povětrnostními vlivy. Tento materiál je odolný vůči korozi a zajišťuje dlouhou životnost střechy.

Nožičky

Chránění před chladem a vlhkem od země: Naše boudy jsou vybaveny nožičkami, které zvedají boudu nad zem. Tento prvek chrání boudu před chladem a vlhkostí přicházejícími ze země, což zajišťuje, že váš pes bude v suchu a teple.

Přepážka

Dřevěná přepážka oplechovaná: Vnitřní přepážka je vyrobena z dřeva a oplechovaná, což zajišťuje dodatečnou pevnost a ochranu. Tato přepážka poskytuje další vrstvu izolace a pohodlí pro vašeho psa.

Ošetření palubek

Bezbarvý nátěr proti plísním a vlhkosti: Všechny palubky jsou ošetřeny bezbarvým nátěrem, který chrání dřevo před plísněmi a vlhkostí. Tento nátěr zajišťuje, že bouda zůstane ve skvělém stavu po dlouhou dobu a poskytuje zdravé prostředí pro vašeho psa.

Kompletní zázemí pro vašeho psa

Kromě výroby boud pro psy se také specializujeme na výrobu kotců. Naše kotce jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly bezpečné a komfortní prostředí pro vašeho psa. Můžete snadno umístit naši boudu do kotce a vytvořit tak ideální zázemí pro vašeho pejska.


V TexasConnection jsme hrdí na kvalitu našich psích boud a věříme, že pečlivě vybrané materiály, které používáme, poskytují nejlepší možnou ochranu a komfort pro vaše mazlíčky. Pokud hledáte boudu, která kombinuje odolnost, funkčnost a pohodlí, naše produkty jsou tou správnou volbou.

Děkujeme, že jste si vybrali TexasConnection. Těšíme se na to, že vašemu psovi poskytneme domov, který si zaslouží.