Kotec pro psa s přístavkem Boršov nad Vltavou

Kotec pro psa s přístavkem Boršov nad Vltavou

Kotec pro psa s přístavkem Boršov nad Vltavou

Realizace kotce pro psy s přístavkem ve městě Boršově na Vltavou začala výběrem správného typu kotce. Zákazník, majitel dvou psů, měl konkrétní požadavky na velikost a funkčnost kotce. Po domluvě bylo rozhodnuto postavit kotec o rozměrech 2x3 metry s přístavkem o rozměrech 2x2 metry, ideálně vyhovujících potřebám obou psů.

Kotec pro psa - montáž:

Montáž kotce byla provedena na rovinatém terénu, což umožnilo jednodušší a rychlé postavení. Pracovníci se postarali o umístění kotce tak, aby byl zajištěn pohodlný přístup ke kotci za všech stran.

Kotec pro psa - využití kotce:

Zákazník využívá kotec pro chov dvou psů. Kotec je doplněn o dvě zateplené boudy, což je vhodné pro lepší pro ochranu psů před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Kotec pro psa s přístavkem + přístřešek na palivové dřevo:

Hned vedle kotce byl postaven přístřešek na palivové dřevo. Dodatečné přístřeší poskytuje praktičnost celého prostoru. Zákazník tak může skladovat palivové dřevo nebo zahradní techniku.

Kotec pro psa, boudy a krmítka:

Kotec pro psa je vybaven zateplenými boudami, ale také praktickými krmítky pro psy. Tato přidaná zařízení umožňují majiteli snadnou péči o psy a zajišťují, že všechny potřeby psů jsou plně uspokojeny.


V našem internetovém obchodě Texas Connection vám přinášíme osvědčenou a funkční nabídku psích bud a kotců pro vaše psy. Pokud preferujete kvalitní dřevěné psí boudy, v Texas Connection naleznete ideální možnosti výběru. Máte dotazy nebo návrhy? Nejste si jisti, který produkt je pro vašeho psa ten pravý? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro pohodlí a bezpečí chov psů.