Kotec pro psa a jeho 5 výhod při výchově vašeho psa

Kotec pro psa a jeho 5 výhod při výchově vašeho psa

Myšlenka nechat svého psa v kotci může být pro začátečníky znepokojující – ale ve skutečnosti tomu tak být nemusí. Kotec pro psa může být skvělým a bezpečným místem, kde můžete nechat své psy, když jste mimo domov.

Než si pořídíte kotec pro psa, měli byste dobře znát a jakým bude pro vašeho mazlíčka přínosem. Zde nabízíme seznam pěti hlavních výhod používání kotců pro psy:

Kotec pro psa s dostatečným prostorem

Kotec pro psa poskytuje dostatek bezpečného prostoru, aby se pes nenudil. V kotci můžete snadno shromáždit nezbytnosti pro vašeho psa, jako jsou hračky pro psy, krmivo, voda a pelíšek.

Ne vždy je možné připoutat psy na vodítko nebo je mít u sebe, když jste mimo domov. V takovém případě poskytuje kotec pro psa bezpečí a jistotu. Kromě toho se nemusíte bát, že by váš pes mohl utéct nebo způsobit škodu, když nejste doma.

Udržujte svého psa v bezpečí kotce

Kotec pro psa udržuje vašeho psa v bezpečí tím, že mu poskytuje úkryt v konkrétním prostoru. Střecha kotce poskytuje stín a chrání vašeho psa před deštěm v období dešťů a nadměrným horkem za slunečného horkého dne.

Naše kotce jsou vyrobeny s dobře větratelnou síťovou přední stěnou, přes kterou se dostává do vnitřního prostoru kotce čerstvý vzduch k dýchání. Kotec pro psa můžete také využít i pro uzavření agresivního psa, před kterým byste rádi ochránili vaše členy rodiny, sousedy a další malá domácí zvířata a štěňata.

Kromě toho, pokud máte ve své zahradě rostliny, které mohou být pro vašeho psa toxické a způsobit zranění, uzavření vašeho psa v kotci je dobrý způsob, jak zamezit s se před těmito nebezpečími chránit.

 

Naučte psa na kotec, když nejste doma

Pokud máte potřebu odjet do práce nebo na krátký výlet a nemůžete vzít psa sebou na cesty nebo když odcházíte z domu, může být uzavření vašeho psa v kotci užitečnou možností. Uzavření psa v kotci znamená, že nemůže způsobit žádné škody, neuteče přes špatně zavřené dveře a ani nevyběhne ven. Tím je váš pes bezpečně chráněn, ať už jde o vaši práci nebo pracovní cestu.

Usnadněte si výcvik psa

Domácí výcvik psa je mnohem jednodušší pomocí kotce. Postupně je můžete učit, co je správné nebo špatné, tím, že je omezíte.

Váš pes potřebuje své určité místo, kde může odpočívat, učit se poslušnosti, schovat se před nepříznivým počasím nebo dohlížet na okolí. Psa na kotec naučíte snadno. Pokaždé je vezměte na to stejné místo, např. při krmení nebo při občasném uzavření když pracujete na zahradě. Po několika dnech se pes do kotce naučí chodit sám.

Málokterý pes je agresivní nebo zlomyslný. Někteří psy jsou také hyperaktivní. V takovém případě hraje kotec pro psa zásadní roli, aby byly vaši psy pod neustálou kontrolou. Můžete svého psa naučit, co má nebo nemá dělat tím, že ho omezíte. Chvála za správnou práci a nedostatek pochvaly za špatnou. To jim pomůže zlepšit jejich chování.

 

Kotec pro psa je levnější než oplocení

Pokud vezmete v úvahu celkové náklady, kotec pro psa je levnější než oplocení. Kromě toho není tak snadné postavit např, ohradníky pro psy nebo zhotovit oplocení. Kdežto kotec pro psa se snadno sestavuje. Takže vzhledem k tomu bude kotec pro psa skvělou alternativou oproti ostatnímu řešení.

TEXAS CONNECTION – Váš partner při výběru kotce, boudy a výběhu pro psa

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám přinášíme osvědčenou a funkční nabídku psích bud a kotců pro vaše psy. Pokud preferujete kvalitní dřevěné psí boudy, v Texas Connection naleznete ideální možnosti výběru. Máte dotazy nebo návrhy?

Nejste si jisti, který produkt je pro vašeho psa ten pravý? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy.