Jaké má krmelec na seno výhody? Přečtěte si těchto 5 výhod!

Jaké má krmelec na seno výhody? Přečtěte si těchto 5 výhod!

Vaše denní rutina farmáře vyžaduje hodně práce. Musíte zajistit, aby vaše hospodářská zvířata byla v bezpečí a měla dostatek potravy, aby byla sytá a zdravá. Abyste zabránili plýtvání senem a růstu bakterií, investujte do vysoce kvalitních krmelců na seno. Jaké přináší krmelec na seno výhody? Podívejme se na článek - Jaké má krmelec na seno výhody? Přečtěte si těchto 5 výhod!

JEDNODUŠŠÍ ČIŠTĚNÍ

Není žádným tajemstvím, že krmení hospodářských zvířat je špinavá záležitost. Seno se dostane všude, vaše oblečení se zanese a je to také časově náročné. Krmelec na seno pomáhá zkrátit dobu krmení a usnadňuje čištění prostoru kolem krmelce. Například snadno přenosný krmelec na seno krmelce Economic nebo krmelec na seno krmelce Standard pro koně a skot usnadňují umožňují hospodářským zvířatům snadno jíst a zároveň zabraňují obrovskému nepořádku kolem krmelce a tím vzniklé ztráty a znehodnocení sena.

Krmelec Economic Feeder

KRMELEC NA SENO ŠETŘÍ ODPAD SENA

Krmení senem pro hospodářská zvířata se může rychle stát drahou záležitostí. Nízký krmelec na seno vám nezaručí, kolik sena přijde nazmar nebo se stane nehygienickým kvůli bakteriím. Jedním z účelů našich vysokých krmelců na seno je snížit plýtvání senem a dlouhodobě vám ušetřit peníze. Udrží váš dobytek vždy dostatečně sytý a sníží množství odpadu sena sena.

Krmelec Safety Feeder

KRMELEC NA SENO POSKYTUJE ODOLNOST

Pevný, ocelový krmelec na seno je vhodný pro koně i pro skot a lze je snadno převážet z místa na místo bez obavy, že budou poničené. Bez ohledu na to, kolik zvířat se u krmelce na seno tlačí, naše odolné krmelce pro velké zatížení to zvládnou. Nebudete se muset bát, že se po prvním dni používání se krmelec rozpadne.

ZABRAŇUJE POŠLAPÁNÍ HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT

Když máte krmelec pro hospodářská zvířata, které je buď příliš malé, nebo nezvládne mnoho zvířat najednou, existuje možnost zranění. U menších krmelců pro hospodářská zvířata je vyšší pravděpodobnost natěsnání, což má za následek dupání, dupání a zranění. Robustní krmelec na seno má vyhrazená místa, do kterých mohou zvířata zasunout hlavu a jíst, když zrovna potřebují. Udržuje zvířata organizovaná, aniž by se musela tlačit nebo strkat.

 

Krmelec Texas Feeder

SNÍŽENÉ RESPIRAČNÍ ÚČINKY

Když vaše dobytek žere ze země, je větší šance, že se do jejich těl zachytí špína, hlína nebo písek. Navíc, protože strkají své tváře do sena, mají také více respiračních účinků z vdechování prachu. Při používání krmelců snižujete možnost konzumace nežádoucího kolem a omezujete zvířata pouze na krmení senem.

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zařízení pro koně. Pokud preferujete kvalitní produkty pro chov koní a skotu, v Texas Connection vyrábíme pastevní přístřešky, krmelce, ohradní panely nebo kruhové jízdárny. Nabízíme také výrobu chovatelského zařízení na zakázku, dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně produktů? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.