Kruhová jízdárna pro koně

Kruhová jízdárna pro koně

Pro majitele koní, majitele stájí a jezdce nabízíme spolehlivé řešení pro trénink koní za každého počasí. Kruhová jízdárna pro koně s průměrem 18 metrů a pěkným designem přináší tato kruhová jízdárna nejenom maximální využití pro koně, ale také příjemné prostředí pro jezdce.

Kruhová jízdárna pro koně - provedení

Kruhová jízdárna pro koně je vyrobena z ocelové konstrukce, která je žárově zinkovaná, což zajišťuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost. Dřevěné stěny o tloušťce 42 mm poskytují stabilitu a bezpečí, zatímco plachtová střecha chrání jak koně, tak jezdce před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Bezpečnost koní a jezdců

Kruhová jízdárna pro koně Horse Round Series je vyrobena s ohledem na maximální bezpečnost a komfort. Boční stěny dosahují výšky 4 metry, což poskytuje dostatečný prostor pro koně i jezdce během tréninku a výcviku. Kruhová jízdárna pro koně je o celkové výšce 6,5 metru.

Kruhová jízdárna pro koně Texas Connection

Snadná montáž a dlouhá životnost

Kruhová jízdárna pro koně je založena na 12-ti betonových patkách, což zajišťuje stabilitu a pevnost celé konstrukce. Součástí dodávky jsou také pozinkované okapy a svody, které přispívají k odvodnění a ochraně jízdní plochy. Proti průvanové sítě na bočních stěnách zabraňují vnikání nepříjemného průvanu, což zvyšuje pohodlí koní i jezdců.

Kruhová jízdárna pro koně Texas Connection

Výhody kruhové jízdárny

Kruhová jízdárna pro koně Horse Round Series poskytuje koním a jezdcům kvalitní zázemí pro trénink během deště a sněhu. S kombinací jednoduchého designu, bezpečnosti, a komfortu poskytuje ideální prostředí pro trénink, výcvik nebo prosté rekreační ježdění. Díky své kvalitě, odolnosti a jedinečnému designu se stává nepostradatelným prvkem každé stáje či jezdeckého centra.

Kruhová jízdárna pro koně Texas Connection

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zaáření pro koně. Pokud preferujete kvalitní kruhové jízdárny pro koně, v Texas Connection vyrábíme kruhové jízdárny dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně jízdárny? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.