Jak správně namontovat kotec pro psa?

Jak správně namontovat kotec pro psa?

Namontovat kotec pro psa může být snadné a rychlé, pokud se řádně připraví podklad a dodrží správné postupy. Nezáleží na tom, zda máte plochý nebo mírně nerovný terén, správná příprava a srovnání terénu jsou důležité pro úspěšnou montáž. Zde je návod, jak správně namontovat kotec pro psa!

1. Příprava terénu:

Nejprve je třeba důkladně vyčistit místo, kde bude kotec pro psa umístěn. Odstraňte veškeré překážky, jako jsou kameny, větve nebo jiné předměty, které by mohly bránit v rovné montáži.

2. Srovnání terénu:

Pokud má terén mírné nerovnosti, je třeba ho srovnat. Pro tento účel můžete použít dlažební kostky nebo podobný materiál. Umístěte je do nerovností a pomocí nich vyrovnávejte terén, dokud není dostatečně rovný, aby mohl být kotec pro psa namontován.

3. Montáž podlahového rámu:

Kotec pro psa má pevný ocelový rám, který umístěte na předem připravený terén. Ujistěte se, že je rovný a pevně upevněn.

4. Montáž bočních stěn:

Kotec pro psa sestává z jednotlivých stěn. Začněte montáží první boční stěny kotce a pevně ji upevněte ke podlahovému rámu. Poté připojte zadní stěnu a druhou boční stěnu. Použijte speciální spojky a šrouby k propojení stěn a zajistěte, aby byly pevně spojeny.

5. Instalace podlahové krytiny:

Před montáží přední stěny s dveřmi vložte podlahovou krytinu Cetris na podlahový rám kotce. Kotec pro psa dodáváme s kvalitní podlahovou krytinou Cetris pro snadnou údržbu.

V případě, že je plánováno umístění boudy pro psa do kotce, je nutné umístit boudu na podlahu před montáží přední stěny. Kotec pro psa lze vybavit pěknou a kvalitní boudou, kterou nabízíme v různých velikostech.

Bouda pro psa a krmítko pro psa v kotci

6. Montáž přední stěny a střechy:

Nyní je čas namontovat přední stěnu s dveřmi a střechu. Kotec pro psa má střechu řešenou z pozinkovaného, trapézového plechu. Položte trapézový plech na střechu, srovnejte, vytvořte přesah střechy vpředu 20 cm a vzadu 10 cm. Následně střechu přišroubujte pomocí texi šroubů do každé vlny. Připevněte také přední stěnu k bočním stěnám a podlahovému rámu opět pomocí šroubů.

Přístavba dalších kotců a přístavku

Kotec pro psa lze také doplnit o přístavek na zahradní nářadí a krmivo. Dřevěný přístavek poskytuje další úložný prostor pro nářadí, hračky pro psa nebo další vybavení pro venkovní prostředí. Tato kombinace poskytuje kompaktní a funkční řešení pro péči o psa a usnadňuje organizaci venkovního prostoru.

Kotec pro psa je stavebnicového typu, což umožňuje přizpůsobení konkrétním potřebám a možnost rozšiřovat a napojovat další kotce do požadované délky i šířky podle potřeb a prostorových možností majitele.

Stavebnicový typ kotce

TEXAS CONNECTION – Váš partner při výběru kotce a boudy pro psa

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám přinášíme osvědčenou a funkční nabídku psích bud a kotců pro vaše psy. Pokud preferujete kvalitní dřevěné psí boudy, v Texas Connection naleznete ideální možnosti výběru. Máte dotazy nebo návrhy?

Nejste si jisti, který produkt je pro vašeho psa ten pravý? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro pohodlí a bezpečí chov psů.