Odstavné boxy pro psy pro využití na cvičiště

Odstavné boxy pro psy pro využití na cvičiště

Odstavné boxy pro psy s rozměry 1,25 x 2,25 x 0,8 metru poskytuje bezpečné a pohodlné prostředí pro krátkodobé odložení psů po tréninku nebo při odchytu psů v obcích, městech nebo v útulku.

Konstrukce a materiály

Odstavné boxy pro psy jsou vyrobeny z pevných ocelových rámu s výplní palubek tloušťky 19 mm, což zajišťuje stabilitu a odolnost. Odstavné boxy pro psy mají podlahu vyrobenou z ocelového rámu s nožičkami. Podlahová krytina jsou Cetris desky, které mají dlouhou životnost a jsou odolné vůči mrazu a vlhkosti.

Odstavné boxy pro psy mají střechu řešenou z trapézových pozinkovaných plechů, které chrání vnitřní prostor před nepříznivými povětrnostními podmínkami a deštěm.

Odstavné boxy pro psy

Odstavné boxy pro psy - provedení

Odstavné boxy pro psy jsou s přední stěnou sítěnou, oka o velikosti 5 x 5 cm. Tímto jsou odstavné boxy vhodné pro všechny plemena psů a zároveň poskytuje psům možnost sledovat okolí. Díky žárově zinkovaným ocelovým dílům je zajištěna odolnost proti korozí a dlouhá životnost.

Důležité je také zdůraznit, že dřevěné části jsou pečlivě ošetřeny bezbarvým nátěrem, což zaručuje ochranu proti vlhkosti a prodlužuje životnost produktu. Dělící stěny mezi jednotlivými boxy jsou vyrobeny z odolných desek Cetris, které poskytují pevnou a stabilní oddělení jednotlivých boxů.

Odstavné boxy pro psy

Odstavné boxy pro psy jsou ideálním řešením pro majitele psů, kteří hledají bezpečné a pohodlné řešení pro krátkodobé odložení psů po tréninku nebo při odchytu psů. Díky kvalitní konstrukci a použitým materiálům poskytují odstavné boxy nejen komfortní prostředí, ale také dlouhou životnost a spolehlivost.

TEXAS CONNECTION – Váš partner při výběru kotce a boudy pro psa

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám přinášíme osvědčenou a funkční nabídku psích bud a kotců pro vaše psy. Pokud preferujete kvalitní dřevěné psí boudy, v Texas Connection naleznete ideální možnosti výběru. Máte dotazy nebo návrhy?

Nejste si jisti, který produkt je pro vašeho psa ten pravý? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro pohodlí a bezpečí chov psů.