Ohradní panely pro sestavení ohrad a kruhových jízdáren

Ohradní panely pro sestavení ohrad a kruhových jízdáren

Ohradní panely s pozinkovanou konstrukcí a výškou 1,6 m představují vynikající a univerzální řešení pro ohraničení a zabezpečení prostoru určeného pro koně, skot a další zvířata. S ideálním využitím ve kruhových jízdárnách, manipulačních uličkách, venkovních boxech a dalších oblastech, ohradní panely poskytují robustní a spolehlivou bariéru, která chrání zvířata a zároveň umožňuje flexibilitu v uspořádání prostoru.

Ohradní panely pro stavbu jezdecké arény

 1. Univerzální využití: Ohradní panely s pozinkovanou konstrukcí a výškou 1,6 m představují vynikající řešení pro ohraničení prostorů pro koně, skot a další zvířata. Jejich univerzální použití je ideální zejména ve kruhových jízdárnách, manipulačních uličkách, venkovních boxech a dalších oblastech, kde poskytují spolehlivou bariéru a zároveň umožňují flexibilitu v uspořádání prostoru.

2. Odolnost vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobá životnost: Díky konstrukci z pozinkovaného plochooválu o rozměru 50x30x1,5 mm jsou ohradní panely odolné vůči povětrnostním podmínkám a zajišťují dlouhodobou životnost. Tato odolnost je klíčová pro udržení kvality a stability panely i při náročných venkovních podmínkách.

Ohradní panely pro stavbu mobilního boxu pro koně

3. Bezpečné oddělení a prostředí pro zvířata: Ohradní panely s výškou 160 cm poskytují dostatečný prostor pro efektivní oddělení různých druhů zvířat a zároveň vytváří bezpečné prostředí. Bezpečnost je ještě podtržena zaoblenými hranami a spojovacím systémem, minimalizujícím riziko úrazů.

4. Snadná a rychlá montáž: Ohradní panely se jednoduše montují k sobě díky systému dvou řetízků, které umožňují efektivní spojení. Tato flexibilita v montáži umožňuje uživatelům snadno a rychle vytvořit potřebné ohraničení pro jejich hospodářství či chovatelské zařízení.Kruhová jízdárna z ohradních panelů

5. Vytvořte si vlastní prostor s ohradními panely: Ohradní panely jsou vhodné pro konfigurace ohrad, výběhů či jízdáren. Tato modularita umožňuje každému uživateli přizpůsobit prostor dle konkrétních potřeb a vytvořit optimální prostředí pro zvířata.

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zařízení pro koně. Pokud preferujete kvalitní kruhové jízdárny pro koně, v Texas Connection vyrábíme kruhové jízdárny dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně jízdárny? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.