Pastevní přístřešek pro koně poskytne stín a ochranu! poskytne stín a ochranu!

Pastevní přístřešek pro koně poskytne stín a ochranu! poskytne stín a ochranu!

Pastevní přístřešek pro koně je nenahraditelným řešením pro ochranu vašich koní před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Tento produkt spojuje robustní ocelovou konstrukci s odolnou plachtovou střechou, což zajišťuje maximální bezpečnost a komfort vašich zvířat.

Pastevní přístřešek pro koně a jeho rozměry

S výškou ohradních panelů dosahujících 1,6 metru a celkovou výškou 3,5 metru poskytuje pastevní přístřešek pro koně dostatečný prostor pro vaše koně. Umožňuje jim volný pohyb a zároveň je chrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami, aby se mohli cítit pohodlně a bezpečně.

Pastevní přístřešek pro koně, rozměr 3 x 6 m

Pastevní přístřešek pro koně se snadnou montáží

Díky svému provedení je pastevní přístřešek pro koně snadno sestavitelný a demontovatelný, což znamená méně času stráveného montáží a více času pro jinou práci nebo zábavu.

Pastevní přístřešek pro koně a jeho využití

Pastevní přístřešek pro koně je řešením nejen pro chov koní, ale také pro chov masného skotu a další hospodářská zvířata Jeho robustní konstrukce a odolná střecha poskytují spolehlivou ochranu a víceúčelové využití. Bez ohledu na to, zda chováte koně pro rekreační nebo komerční účely, nebo máte další hospodářská zvířata, tento přístřešek je flexibilním a účinným řešením pro jejich ochranu a pohodu.

Plachtový přístřešek pro koně

Technické specifikace a vlastnosti

Pastevní přístřešek pro koně sestává z robustní ocelové konstrukce která je žárově zinkovaná, což zajišťuje vysokou odolnost proti korozivním účinkům po dlouhou životnost. Jeho plachtová střecha je o síle 680g/m2, aby odolávala nepříznivým povětrnostním podmínkám, včetně deště, sněhu a intenzivního slunečního záření. Výška ohradních panelů dosahuje 1,6 metru, což zaručuje dostatečný prostor pro koně.

Výhody pastevního přístřešku

Plachtový přístřešek pro koně zaručuje spolehlivou ochranu vašich zvířat, ale také jim poskytuje příjemné a bezpečné prostředí. Přístřešek je vhodný nejen pro chov koní, ale i pro chov skotu a dalších hospodářských zvířat. Jeho univerzální využití umožňuje také dočasné využití pro skladování zemědělské techniky a skladování sena. Odolná konstrukce a kvalitních materiály zaručují dlouhou životnost a minimální nároky na údržbu.

Prohlédněte si také naše další pastevní přístřešky

Pastevní přístřešek pro skot, rozměr 6 x 6 m

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zařízení pro koně. Pokud preferujete kvalitní produkty pro chov koní a skotu, v Texas Connection vyrábíme pastevní přístřešky, krmelce, ohradní panely nebo kruhové jízdárny. Nabízíme také výrobu chovatelského zařízení na zakázku, dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně produktů? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.