Realizace: Dřevěný přístřešek pro koně 3 x 6 m | Mezouň Praha-západ

Realizace: Dřevěný přístřešek pro koně 3 x 6 m | Mezouň Praha-západ

Robustní ocelová konstrukce pro pevnost a stabilitu

Pro majitele koní, kteří hledají praktické a spolehlivé řešení pro ochranu svých zvířat, představuje dřevěný přístřešek pro koně o rozměrech 3 x 6 metrů optimální volbu. Tento přístřešek kombinuje robustní ocelovou konstrukci s dřevěnými stěnami o síle 35 mm a střešní konstrukcí z pozinkovaných trapézových plechů.

Zvýšená odolnost vůči vnějším vlivům počasí

Ocelová konstrukce, žárově zinkovaná pro zvýšenou odolnost vůči korozním procesům, poskytuje pevnou oporu a stabilitu celému přístřešku. Dřevěné stěny, o výšce 2,2 metru, zajišťují ochranu koní před nepříznivými povětrnostními podmínkami a poskytují jim pocit bezpečí. Střešní konstrukce z trapézových plechů s pozinkovaným povrchem zabezpečuje spolehlivou ochranu před deštěm a sněhem.

Dřevěný přístřešek pro koně 3 x 6 m e-shop

Dřevěný přístřešek pro koně - design

Dřevěný přístřešek pro koně je celkové výšky 2,5 metru, což poskytuje dostatek prostoru pro koně a umožňuje jim pohodlné stání. Díky kombinaci materiálů a konstrukce je tento přístřešek nejen odolný, ale i esteticky vhodný pro zakomponování do krajiny.

Jednoduchá montáž dle návodu

Jedním z klíčových faktorů, který dělá tento přístřešek ideálním pro majitele koní, je jeho jednoduchá montáž. Díky návodu na montáž je proces sestavení rychlý a snadný, a to i pro ty, kteří nemají zkušenosti se stavbou. Běžně dostupné nářadí postačuje k dokončení montáže, což šetří čas i náklady spojené s pracovní silou.

Dřevěný přístřešek pro koně 3 x 6 m e-shop

Zajištění pohodlného a bezpečného prostředí pro koně

Celkově je dřevěný přístřešek pro koně 3 x 6 m optimální volbou pro majitele, kteří hledají kombinaci funkčnosti, odolnosti a jednoduchosti montáže. Tento přístřešek poskytuje bezpečné a komfortní prostředí pro koně v každém ročním období a zajišťuje tak jejich pohodu a zdraví.

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zařízení pro koně. Pokud preferujete kvalitní produkty pro chov koní a skotu, v Texas Connection vyrábíme pastevní přístřešky, krmelce, ohradní panely nebo kruhové jízdárny. Nabízíme také výrobu chovatelského zařízení na zakázku, dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně produktů? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.

Dřevěný přístřešek pro koně 3 x 6 m e-shop