Kotec pro psa 2 x 3 m Praha Černošice

Kotec pro psa 2 x 3 m Praha Černošice

Kotec pro psa je důležitým prvkem pro zajištění bezpečného a pohodlného prostoru pro chov psů na zahradě. V tomto článku představíme kombinovaný kotec pro psa, který spojuje praktičnost, odolnost a pěkný vzhled.

Kotec pro psa kombinovaný 2 x 3 m

Kotec pro psa - konstrukce:

Kotec pro psa má pevný ocelový rám, který je žárově zinkovaný pro zajištění odolnosti vůči povětrnostním podmínkám. Přední stěna je provedena s kulatinou, kde polovina je tvořena palubkou a druhá polovina je kulatina. Zadní a boční stěny jsou vyplněny palubkami tloušťky 19 mm, což zajišťuje dostatečnou stabilitu a bezpečnost pro psa.

Kotec pro psa dodáváme se střechou z pozinkovaného trapézového plechu, který zajišťuje optimální odvod dešťové vody. Podlaha kotce je provedena ocelovým rámem s podlahovou krytinou Cetris, což poskytuje odolnost proti opotřebení a jednoduchou údržbu.

Psí kotec s přední stěnou kombinovanou, rozměr 2 x 3 m

Kotec pro psa s izolovanou boudou:

Kotec pro psa je doplněn zateplenou psí boudou o rozměru 120 x 80 x 80 cm, což zajišťuje, že pes bude chráněn před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Zateplení pomáhá udržovat optimální teplotu v kotci v zimních měsících a chrání psa před nadměrným teplem v letních měsících.

Kotec pro psa s pozinkovanou střechou

Umístění a rozměry kotce:

Kotec pro psa je umístěn v krásné zahradě mezi gabiony a byl úspěšně realizován v Praze v Černošicích. Jeho rozměry jsou 2 x 3 metry s výškou vpředu 1,95 metru a vzadu 1,8 metru. Tento rozměr zajišťuje dostatečný prostor pro pohyb a odpočinek psa, zatímco praktický design přispívá k celkovému vzhledu zahrady.

TEXAS CONNECTION – Váš partner při výběru kotce a boudy pro psa

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám přinášíme osvědčenou a funkční nabídku psích bud a kotců pro vaše psy. Pokud preferujete kvalitní dřevěné psí boudy, v Texas Connection naleznete ideální možnosti výběru. Máte dotazy nebo návrhy? Nejste si jisti, který produkt je pro vašeho psa ten pravý? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro pohodlí a bezpečí chov psů.