Stáj pro koně pro dočasné ustájení koní na farmě

Stáj pro koně pro dočasné ustájení koní na farmě

Stáj pro koně o rozměru 16 x 16 m s kapacitou ustájení až 20 koní představuje praktické, rychlé a snadné řešení pro dočasné nebo přechodné ustájení koní.

Kvalitní stáj pro koně s dlouhou životností zajití bezpečné ustájení koní. Stáje pro koně sestává z ocelové, pozinkované konstrukce, dřevěných stěn a plachtové krytiny v bílé barvě. Bílá barva umožňuje propustnost přirozeného denního světla. Tímto je stáj pro koně krásně prosvětlena během dne. Plachtová střecha stáje má životnost 20 až 25 let v závislosti na použití a dle klimatických podmínek. Stáj pro koně má dřevěné stěny ze smrkového dřeva o síle 42 mm. Dřevo je vloženo do ocelových rámů, které jsou pozinkované, což zaručuje stabilitu a odolnost.

Stáj pro koně

Stáj pro koně - montáž

Samotná instalace stáje probíhá rychle a efektivně. Stáj pro koně lze namontovat na různý terén bez nutnosti betonových základů. Postup montáže zahrnuje přípravu terénu, montáž konstrukce, instalaci dřevěných stěn, střešní krytiny a nakonec montáž boxů pro koně. Stáj pro koně lze sestavit během 2 dnů.

Stáj pro koně má boxy o rozměru 3 x 3 m. Boxy pro koně sestávají z ohradních panelů ale dle přání zákazníka je možné dodat boxy z klasických dřevěných stěn. Dveře ohradních panelů mají výšku 2,15 m, což umožňuje snadný přístup a pohyb koní. Stáj pro koně má kapacitu ustájení až pro 20 koní.

Stáj pro 20 koní

Stáj pro koně - ustájení

Stáj pro koně nabízí prostorné ustájení a umožňuje ustájení až 20 koní při závodech nebo při ustájení na farmě. Stáj pro koně o rozměru 16 x 16 m je tak ideálním řešením pro chovatele, kteří hledají praktické a spolehlivé zařízení pro dočasné ustájení svých koní.

Zde je 10 výhod stáje pro koně:

  1. Rychlé a mobilní řešení: Stáj je snadno instalována na různý terén a v případě potřeby také demontována a postavena na jiném místě, což umožňuje její využití na různých místech a při různých událostech.

  2. Rozměry a kapacita: Díky rozměrům 16 x 16 metrů a kapacitě až 20 koní poskytuje stáj dostatek prostoru pro ustájení více zvířat najednou, což je ideální zejména při organizaci větších akcí.

  3. Jednoduchá montáž: Instalace stáje je rychlá a jednoduchá, což snižuje časové nároky na přípravu při přípravě závodů apod.

  4. Bez nutnosti betonových základů: Stáj lze sestavit na různých typech terénu bez nutnosti betonových základů, což usnadňuje její umístění a šetří náklady na přípravu terénu.

  5. Vhodná pro různé události: Stáj je ideální pro pořádání různých akcí, včetně výstav koní, závodů, tréninkových kurzů nebo exhibicí.

  6. Zajištění pohodlí koní: Díky prostornému prostoru a kvalitním materiálům zaručuje stáj pohodlí a bezpečí pro ustájené koně.

  7. Dlouhá životnost: Použité materiály, jako je smrkové, impregnované dřevo a ocelová konstrukce, jsou odolné a zajišťují dlouhou životnost stáje, což přináší dlouhodobou investici do ustájení koní.

  8. Variabilita použití: Stáj lze využít nejen pro dočasné ustájení koní při akcích, ale také jako přechodné zařízení pro chovatele během rekonstrukcí nebo stavby trvalého stáje.

  9. Estetický vzhled: Stáj má pěkný a účelný design, což přispívá k estetickému vzhledu prostoru a vytváří příjemné prostředí pro koně i návštěvníky.

  10. Doprava a montáž zdarma: Výhodná cena stáje zahrnuje také dopravu a montáž zdarma v rámci akční nabídky, což dále snižuje celkové náklady spojené s jejím pořízením.

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zaáření pro koně. Pokud preferujete kvalitní kruhové jízdárny pro koně, v Texas Connection vyrábíme kruhové jízdárny dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně jízdárny? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.