Krytá kruhová jízdárna pro bezpečné jezdecké prostředí

Krytá kruhová jízdárna pro bezpečné jezdecké prostředí

Chov koní si vyžaduje kvalitní vybavení a zařízení, které zajistí optimální podmínky pro pohyb, trénink a cvičení. Jedním z takových produktů je kruhová jízdárna, která vám zajistí bezpečný krytý prostor pro trénink koní a jezdců. Kruhová jízdárna se vyznačuje pěkným designem a také praktickými vlastnostmi, díky nimž bude vaše jezdecké prostředí optimální.

Kruhová jízdárna - technické specifikace:

  • Průměr kruhové jízdárny: 18 m
  • Konstrukce: Žárově zinkovaná ocel
  • Střešní Krytina: PVC plachta
  • Boční Stěny: Smrkové dřevo, tloušťka 42 mm, profil dřeva pero-drážka
  • Ochranný Nátěr: Bezbarvý nátěr pro prodloužení životnosti dřeva
  • Protiprůvanové Sítě: Nad dřevěnými stěnami pro optimální ventilaci
  • Okapy a Svody: Pozinkované součásti zajišťující odvodnění střechy
  • Montáž: Na betonové patky, 12x patka rozměr min. 500 x 500 x 800 mm
  • Ocelový Práh: Pro zajištění pískového povrchu uvnitř jízdárny

Kruhová jízdárna pro koně, průměr 18 m

Kruhová jízdárna - vlastnosti a výhody

  1. Rychlá montáž: Díky jednoduchému provedení a odborné kompletní montáži je Kruhová jízdárna připravena k použití v krátkém čase.

  2. Příjemné prostředí: Dřevěné stěny vytvářejí příjemné a přirozené prostředí pro koně, což přispívá k jejich pohodě.

  3. Světlopropustná plachta: Střešní krytina z PVC plachty umožňuje průnik přirozeného světla, což vytváří optimální podmínky pro jezdce i koně.

  4. Přirozené světlo: Otevřená konstrukce a světlopropustná plachta zajišťují dostatek přirozeného světla, což je pro trénink koní a pohyb jezdců velmi důležité.

  5. Dlouhá životnost: Ocelová konstrukce a kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost jízdárny.

Kruhová jízdárna pro koně, průměr 18 m

Kruhová jízdárna - sněhové zatížení:

Kruhová jízdárna je vyrobena z odolné konstrukce, přizpůsobené vždy do konkrétní sněhové oblasti pro ČR. Pro každou konkrétní oblast je k dispozici statický posudek, který je součástí dodávky kruhové jízdárny. To zajišťuje bezpečnost a stabilitu konstrukce i za náročných povětrnostních podmínek.

Kruhová jízdárna pro koně, průměr 18 m

Kruhová jízdárna pro koně představuje komplexní a kvalitní řešení pro jezdecké aktivity. S ohledem na technické specifikace, výhody a univerzálnost ve sněhových oblastech poskytuje ideální prostředí pro trénink koní a potěšení jezdců. S touto jízdárnou se Vaši koně budou cítit jako doma.

TEXAS CONNECTION – Váš partner pro chovatelská zařízení

V našem internetovém obchodě Texas Connection vám nabízíme osvědčené a funkční chovatelské zaáření pro koně. Pokud preferujete kvalitní kruhové jízdárny pro koně, v Texas Connection vyrábíme kruhové jízdárny dle potřeby zákazníka.

Máte dotazy ohledně jízdárny? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaše dotazy abychom vám pomohli najít ideální řešení pro chov koní.